Εταιρεία

 

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Γνωρίζοντας τις σημερινές ανάγκες των διαδικτυακών  αγορών για εξασφάλιση αξιοπιστίας και φερεγγυότητας θα θέλαμε να αναφέρουμε δυο λόγια σχετικά με την εταιρεία μας. Η Venus Fashion ασκεί επαγγελματική δραστηριότητα στο τομέα της χοντρικής πώλησης, κατασκευής και εμπορίας κοσμημάτων και αξεσουάρ από το 1989.
 

Το 2017 σε μια προσπάθεια επέκτασης της εμπορικής μας δραστηριότητας στο χώρο της λιανικής πώλησης, δημιουργήσαμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο να σας προσφέρει προϊόντα που αποτελούν την τελυταία λέξη της μόδας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα είδη μας και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σας βοηθήσει.

 
Ανέκαθεν προτεραιότητα μας ήταν και θα είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη και η προσπάθεια μας να βρει αυτό που ψάχνει. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τυχόν αδυναμίες μας.
 
Η έδρα της εταιρείας αποτελείται από αποθήκες χοντρικής και γραφεία που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, Υπατίας 7-9, για τον λόγο αυτό παραγγελίες λιανικής πώλησης πραγματοποιούνται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικώς.
 
Το ωράριo τηλεφωνικών παραγγελιών και εξυπηρέτησης πελατών είναι από Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 - 18:00 καλώντας στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης 6987584448.
 
Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.